André Peeters 50 jaar lid v/d NBvV

Op 19 Oktober werden 2 leden in het zonnetje gezet i.v.m hun respectievelijk 40 en 50 jaar lidmaatschap v/d NBvV

Speltje  v/d NBvV voor André

 

 

 

 

 

 

Het E-mail adres is veranderd !!! i.v.m problemen , op de site en briefaanhef is dit al veranderd maar kijk even of jullie in je  eigen mail-box nog iets moeten aanpassen.

 

Ringen bestellen:

Indien er leden zijn die problemen hebben met bestellen v/d ringen nieuw stijl geef dit dan even aan bij bestuur dan kan er hulp geboden worden.

 

 

Ledenomgeving ;

Ik heb enkele rubrieken samengevoegd onder de noemer ' Ledenomgeving', als jullie deze ledenomgeving openen met het wachtwoord ( W.W.), hoef je de andere rubrieken niet meer te openen met het W.W. ga je naar iedere rubriek afzonderlijk zonder in te loggen via 'Ledenomgeving' dan moet je wel iedere keer een W.W ingeven.

 

Ook is er een rubriek  :Te Koop/Gevraagd.

Hier kun je aangeven wat je zoekt of aanbied dit kun je doen door mij te mailen!! Het gaat hierbij alleen om spullen die met de vogelhobby te maken hebben, iedere verandering moet je wel weer zelf doorgeven aan mij ( alleen via mail !! ).

Mijn contact zie ledenlijst "Webmaster" ik kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele typfouten!!

m.vr.gr John.

Indien er nog wensen zijn laat dit dan weten op de vergadering dan kan dit besproken worden dus schroom je niet om je mening te laten horen.

 

Rubriek : 'de vogelliefhefhebber achter ' ;

In de ledenomgeving staan de 10 vragen die ik aan iedereen wil stellen, deze kunnen jullie alvast een keer door nemen en hierop 

jullie antwoorden  voorbereiden.

Het liefst geen ellelange verhalen maar mooie kortbondige antwoorden , 1 à 2 foto's kunnen bijgevoegd worden voor een mooi geheel.

m.vr.gr en bedankt John.

 

Voor T.T 's zie Agenda.

NK 2024;

Deze vind plaats in Hardenberg voor meer info lees Onze Vogels !

Bij voldoende belangstelling wil bestuur meedenken over transport van de vogels zodat niet iedereen afzonderlijk hoeft te rijden.